Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Αποτελέσματα Ιωνικού διαγωνισμού

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011 ολοκληρώθηκε ο 7ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός του Ιωνικού Συνδέσμου Νέας Ιωνίας, με την απονομή των βραβείων στους νικητές.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, ο οποίος εξήρε το έργο του Ιωνικού Συνδέσμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Μπουρδούκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Οι νικητές του διαγωνισμού είναι στη Κατηγορία της ποίησης για τη κατηγορία 16-25 ετών: 1. Σολακίδης Παναγιώτης 2. Γεωργικόπουλος Γιάννης 3.(δύο νικητές) Αναστασοπούλου Ευγενία και Χατζάκος Δημήτρης, ενώ δόθηκε και ένας έπαινος στη Μαραγιάννη Νεκταρία.
Στη κατηγορία 26-35 δεν δόθηκε πρώτο βραβείο, παρά μόνο δεύτερο και τρίτο, νικητές ήταν οι 2.Σιδηροπούλου Ελένη και 3.Δομιανάκης Γιώργος. Στο Διήγημα σύμφωνα με τους κριτές το επίπεδο δεν ήταν όσο υψηλό αναμενόταν, γι’ αυτό δόθηκαν μόνο το τρίτο βραβείο και ένας έπαινος, αυτό σύμφωνα με τους κριτές έγινε για να παρακινηθούν οι συγγραφείς να δουλέψουν με μεγαλύτερο πάθος και μεράκι, οι νικητές είναι 3. Μαριγώ Ζάνη και έπαινος στον Θωμάς Συμεωνίδη.
Στην κατηγορία του Θεατρικού Μονόπρακτου που για πρώτη φορά υπήρχε στο διαγωνισμό δόθηκαν το δεύτερο και το τρίτο βραβείο καθώς και τρείς έπαινοι, νικητές αναδείχθηκαν οι 2.Ελένη Λαμνάτου 3.Ανδρεάνα Κορασίδη, έπαινο κέρδισαν οι Βασιλική Κολυδά, Μίνα Ξηρογιάννη και Μαρία Παπαθεοδωράκη. Τα βραβεία συνοδεύονταν από χρηματικό έπαθλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: