Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Oι ταινίες που θα διαγωνιστούν εφέτος στο φεστιβάλ μικρού μήκους

 Ανακοινώθηκαν οι ταινίες που θα διαγωνιστούν στο φεστιβάλ Δράμας μεταξύ των οποίων και της συμπολίτισσας μας Νάνσυς Σπετιώτης η οποία προσπαθεί πάντα και βάζει ψηλά τον πήχυ σε ό,τι κάνει. Εξαιρετικό ήθος και δύναμη ψυχής σε μια εποχή που τα έχουμε ανάγκη. Καλή επιτυχία σε όλους!
Οι 28 της Δράμας
Ανακοινώθηκαν οι ταινίες που θα διαγωνιστούν εφέτος στο φεστιβάλ μικρού μήκους
Οι 28 της Δράμας
Η σκηνοθέτις Νάνσυ Σπετσιώτη συμμετέχει στην Δράμα με την ταινία «Τζαφάρ»
Αθήνα


Εικοσιοκτώ ταινίες προκρίθηκαν και θα διαγωνιστούν στο εφετινό φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, που εφέτος θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα θα συμμετέχουν οι ταινίες «Μόνο 19» του Γιώργου Παντελεάκη, «Κάποιος» της Λίζας Αποστολοπούλου, «Αμπάριζα για Απόδραση» της Ελενας Δημητρακοπούλου, «Ο Μπαμπάς μου, Ο Λένιν και ο Φρέντυ» της Ρηνιώς Δραγασάκη, «Τζαφάρ» της Νάνσυς Σπετσιώτη, «Η Μαύρη Θύελλα» του Νίκου Καλλάρα, «Ο Γάμος» του Αλέξανδρου Κακαβά, «Κινητά Στοιχεία» του Ανδρέα Σιαδήμα, «Ποιος Βασίλης;» του Δημήτρη Μουτσιάκα, «In The Distance Of A Glance» του Χριστόφορου Ροδίτη, «Iris» του Αλέξανδρου Σιπσίδη, «Γεια σου Ανέστη» του Δημήτρη Κανελλόπουλου, «Το Πατάρι» του Μίνωα Νικολακάκη, «Dawn» του Νίκου Δημητριαδη, «Ηγέτης» του Γαβριήλ Τζάφκα, «Μάθε Εργάτη Πως» των Σήφη Στάμου, Κώστα Σταματόπουλου, «Κύκλωπας²» της Βικτώρια Τρέτσιακ, «Πίστομα» του Γιώργου Φουρτούνη, «Κοφ' το» του Βασίλη Καλαμάκη, «Hunting Frogs» του Αδάμ Καρυπίδη, «Toothbrushes» του Νίκου Μπρανίδη, «Κόντρα» του Δημήτρη Μπίτου, «Musikhof» του Θωμά Κιάου, «Ελένη» του Στέργιου Πάσχου και «Η Νύφη» του Λευτέρη Χαρίτου.

Στην ενότητα «Ελληνες του Κόσμου» προκρίθηκαν οι ταινίες «The Fiddler» της Στελάνας Κλήρη, «If You Have No Place To Cry» του Αριστοτέλη Μαραγκού, «Make Up» του Χρήστου Μασσάλα.
Πηγή: Το βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: