Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Διεθνείς Διαγωνισμοί για μαθητές


Μαθητές - Μαθητικοί Διαγωνισμοί
το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα γνωστοποιεί την προκήρυξη από το Εθνικό Κέντρο Επιμόρφωσης του Παιδιού του Υπουργείου Πολιτισμού της Αιγύπτου των κάτωθι Διαγωνισμών:
1) Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα « Η Αίγυπτος στα μάτια των παιδιών του κόσμου», ο οποίος απευθύνεται σε όλα τα παιδιά του κόσμου, ηλικίας 4 έως 18 ετών. Οι διαστάσεις των έργων που θα υποβληθούν δεν θα πρέπει να είναι μικρότερες από 30 Χ 40 εκ. .Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων Ζωγραφικής : 30 Νοεμβρίου 2012
2) Διαγωνισμός Χειροποίητου Παραδοσιακού Παιχνιδιού : οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ότι υλικό βρίσκεται στην διάθεσή τους για να εκφράσουν την παράδοση της χώρας τους. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων : 30 Μαΐου 2012
3) Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέματα «Τα πορτρέτα-ελεύθερα-η αρχιτεκτονική –η φύση». Οι διαστάσεις των φωτογραφιών δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 30Χ45 εκ. ή τα 13Χ18 εκ. και πρέπει να αποσταλούν δύο αντίτυπα της κάθε φωτογραφίας. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο έργο. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων: 30 Ιουνίου 2012
Το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα γνωστοποιεί την προκήρυξη από το Εθνικό Κέντρο Επιμόρφωσης του Παιδιού του Υπουργείου Πολιτισμού της Αιγύπτου των κάτωθι Διαγωνισμών:
1) Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα «Η Αίγυπτος στα μάτια των παιδιών του κόσμου», ο οποίος απευθύνεται σε όλα τα παιδιά του κόσμου, ηλικίας 4 έως 18 ετών. Οι διαστάσεις των έργων που θα υποβληθούν δεν θα πρέπει να είναι μικρότερες από 30Χ40 εκ. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων Ζωγραφικής: 30 Νοεμβρίου 2012.
2) Διαγωνισμός Χειροποίητου Παραδοσιακού Παιχνιδιού: οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ότι υλικό βρίσκεται στην διάθεσή τους για να εκφράσουν την παράδοση της χώρας τους. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων: 30 Μαΐου 2012.
3) Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέματα «Τα πορτρέτα-ελεύθερα-η αρχιτεκτονική-η φύση». Οι διαστάσεις των φωτογραφιών δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 30Χ45 εκ. ή τα 13Χ18 εκ. και πρέπει να αποσταλούν δύο αντίτυπα της κάθε φωτογραφίας. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο έργο. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων: 30 Ιουνίου 2012.
Περισσότερες πληροφορίες στη Διεύθυνση του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: