Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

1η Μπιενάλε Τέχνης Σαντορίνης


Συντάκτης: Δ.Τ
Σάββατο, 02 Ιούνιος 2012 05:25
logo1-biennale-santorinisΘα θέλαμε με χαρά να σας αναγγείλουμε την διοργάνωση της 1ης Μπιενάλε Τέχνης της Σαντορίνης η οποία θα διεξαχθεί κατά το διάστημα μεταξύ 1 Ιουλίου 2012 και 30 Σεπτεμβρίου 2012 με κέντρο αφετηρίας τον Πύργο της Σαντορίνης και με δορυφορικές εκθέσεις σε αρκετά σημεία και χώρους σε όλη την Σαντορίνη.

Με δεδομένο ότι η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, η ανάγκη για δημιουργία μπορεί ν' αποτελέσει έναυσμα για αλλαγές προς το καλύτερο σε πολλά επίπεδα. Πιστεύοντας ότι πολλά καλά μπορούν ν' αρχίσουν από τον Πολιτισμό και ειδικά από εκείνο το κομμάτι του που ορίζεται από την τέχνη, η 1η Μπιενάλε Τέχνης της Σαντορίνης έχει θέμα μελέτης της "Το Παρελθόν".

ΤΟ ΘΕΜΑ
Όλα όσα μας προδιαγράφει «το παρελθόν» για το μέλλον!

Κατηγορίες Τέχνης: Εγκαταστάσεις Τεχνης, Αγγειοπλαστική, Κολάζ, Κόμικ, Σχέδιο, Τέχνη από Γυαλί, Γραφιστική, Εικονογράφηση, Βιομηχανικό Σχέδιο, Ζωγραφική, Τέχνη από Χαρτί, Φωτογραφία, Γλυπτική, Κινηματογράφος (Ταινίες μικρού μήκους), Video Art.

Με θέμα μελέτης «το παρελθόν», έννοιες όπως η παράδοση, ο χρόνος, η μνήμη, η νοσταλγία και η ιστορία θα έχουν την τιμητική τους μέσα από τα έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο όπου μέσα από διαφορετικά είδη τέχνης θα εξετάσουν και θα προσπαθήσουν να οριοθετήσουν όλα αυτά που θα μας προδιαγράψει το παρελθόν για το μέλλον μας!
Δείτε περισσότερα στο :
http://www.artmag.gr/art-suggestions/exchibitions/3700-1st-biennale-santorinis

Δεν υπάρχουν σχόλια: