Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Βάλε τη φωτογραφία σου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών!

Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός φωτογραφίας ξεκινά από την 1η Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 του ίδιου μήνα, στον οποίο όλοι οι φίλοι της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, θα έχουν την ευκαιρία να «διακοσμήσουν» το κτήριο στη Λεωφόρο Συγγρού.

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Η γιγαντοοθόνη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών (led wall), επί της Λεωφόρου Συγγρού, ορατή από πολλά σημεία της πόλης γεμίζει με τις εικόνες του καλοκαιριού, που θα στείλουν οι φίλοι της Στέγης, στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου διαγωνισμού φωτογραφίας, που θα διαρκέσει όλο τον μήνα Αύγουστο.
Ο ανοιχτός διαγωνισμός, που διεξάγεται μέσω της επίσημης σελίδας της Στέγης στο facebook, θα αναδείξει τις εικόνες, που θα αντικρίζουν οι Αθηναίοι από την ηλεκτρονική οθόνη της πρόσοψης του κτηρίου.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να στέλνουν έγχρωμες ή ασπρόμαυρες εικόνες του ελληνικού καλοκαιριού και η ομάδα της Στέγης στη συνέχεια θα επιλέξει αυτές που θα κοσμήσουν το εξωτερικό του κτηρίου.
Οι φωτογραφίες, που θα σταλούν πρέπει να είναι κάθετες, με τουλάχιστον 500 pixel φάρδος και 1000 pixel ύψος. Οι επιλεγμένες φωτογραφίες θα ανεβούν και στη σελίδα της Στέγης στο facebook.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό και για συμμετοχές, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Στέγης στο facebook: www.facebook.com/Stegi.Onassis.Cultural.Centre .

Δεν υπάρχουν σχόλια: