Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Αποτελέσματα φοιτητικού διαγωνισμού για ραδιοφωνικό, τηλεοπτικό σποτ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φοιτητικός διαγωνισμός εθελοντικού χαρακτήρα για τη δημιουργία τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ για το Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης.
Οι φοιτητές ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης παρουσιάζοντας εξαιρετικές προτάσεις. Η απόφαση επιλογής των καλύτερων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σποτ δυσκόλεψε την κριτική επιτροπή στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10/01/2013, όπου και αποφασίστηκαν οι συμμετοχές των διακριθέντων.
Αναλυτικότερα οι συμμετοχές που διακρίθηκαν είναι οι εξής:
Τηλεοπτικό σποτ:
  • Νάνσυ Σπετσιώτη (Α.Π.Θ Σχολή Κινηματογράφου)
  • Αντωνία Μελετοπούλου (Μάρκετινγκ και Επικοινωνία ΑΣΟΕΕ)
  • Άννα Κωστοπούλου (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες ΑΣΟΕΕ)
Ραδιοφωνικό σποτ:
  • Ειρήνη Ιωαννίδου (Τμήμα Πληροφορικής & ΜΜΕ ΤΕΙ Πάτρας)
  • Περσεφόνη Δισσεάκη (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες ΑΣΟΕΕ)
  • Γλυκερία Αντωνάκη & Αλμπίνα Τζιντόλη (Μάρκετινγκ και Επικοινωνία ΑΣΟΕΕ)
Στους συμμετέχοντες που διακρίθηκαν θα δοθούν βραβεία για την συμβολή τους στο όλο εγχείρημα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Τα βραβεία που θα λάβουν οι δημιουργοί των σποτ έχουν φιλοτεχνηθεί από την ομάδα των εργαζομένων που απασχολούνται στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στη Λάρισα και είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σποτ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.koinoniasos.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108838550.

Δεν υπάρχουν σχόλια: