Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Become Ibiza's Next DJ - Διαγωνισμός SAE (Προθεσμία έως 18/03/13



Ο παγκόσμιος εκπαιδευτικός φορέας SAE συνεργάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τα Burn Studios και διοργανώνει το μεγάλο διαγωνισμό για DJs από όλο τον κόσμο, Become Ibiza's Next Resident DJ. Οι καλύτεροι DJ που θα επιλεχθούν θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο επίκεντρο της ηλεκτρονικής μουσικής, την Ibiza!
Πως θα σας φαινόταν αν οι ικανότητές σας στο DJing σας έδιναν την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο International Music Summit – ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια dance μουσικής – που πραγματοποιείται στην Ibiza και σε εκπαιδευτικό bootcamp με κορυφαίους DJs όπως οι Maceo Plex, Steve Lawler, Solomun αλλά και εισηγητές της SAE στα Burn Studios? Τρεις μάλιστα από τους συμμετέχοντες στο Burn Studios Residency Bootcamp θα ανταμοιφθούν με residency σε ορισμένα από τα καλύτερα clubs της Ibiza.
Επισκεφθείτε το παρακάτω link για περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή: Become Ibiza's Next Resident DJ
Ήδη σε πρόσφατους διεθνείς διαγωνισμούς που συμμετείχε η SAE, η ελληνική παρουσία ήταν άκρως επιτυχημένη. Το 2011, ο Γιώργος Καπαρδέλης ήταν ο τρίτος νικητής του διαγωνισμού "Timo Maas Remix Competition", ενώ ο σπουδαστής της SAE Athens, Andrea De Niro ήταν ο νικητής του διαγωνισμού "Carl Cox - The Revolution Recruits DJ".
Η SAE Athens δίνει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το DJing να πάρουν τις κατάλληλες γνώσεις πάνω σε τεχνικές και να μάθουν τα μυστικά του από επαγγελματίες του χώρου, μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 3μηνης φοίτησης DJ Course.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://athens.sae.edu/el/course/2237/DJ_

Δεν υπάρχουν σχόλια: