Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΕΙΝ - ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης διοργανώνει για 1η χρονιά η Επιθεώρηση Ποιητικής Τέχνης “Ποιείν'. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν με ένα ανέκδοτο ποίημα με ελεύθερο θέμα. Το ποίημα δεν θα υπερβαίνει τους 47 στίχους και δεν θα είναι λιγότερο από 11 στίχους.

Θα δοθούν τρία βραβεία, τρεις έπαινοι και τρεις τιμητικές διακρίσεις. Όλα τα βραβευμένα ποιήματα θα παρουσιαστούν διαδικτυακά στο Ποιείν, μαζί με τα βιογραφικά σημειώματα και τις φωτογραφίες (προαιρετικό) των νικήτων και σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα έργα τους σε 4 αντίτυπα με ψευδώνυμο. Σε δεύτερο φάκελο ο οποίος θα αναγράφει εξωτερικά το ψευδώνυμο θα υπάρχουν ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και το τηλέφωνο του δημιουργού.Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν τα έργα τους μέχρι 30 Απριλίου (σφραγίδα ΕΛΤΑ) στη διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 12Α, 17121 Νέα Σμύρνη με την ένδειξη: Για το διαγωνισμό ποίησης.
ΥΓ επί του πιεστηρίου: Η επιτροπή του διαγωνισμού αποφάσισε να δημοσιεύσει σταδιακά όλα τα ποιήματα που θα φτάσουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση poiein@poiein.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: