Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Η Ακαδημία των Πολιτών Σάμου, συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής στήριξης που υλοποιούνται πανελλαδικά, διοργανώνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ειδών για το Ελληνικό ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.
Από την Δευτέρα 1η Απρίλη έως και την Παρασκευή 5 Απρίλη, δεχόμαστε την οποιαδήποτε προσφορά, μικρή ή μεγάλη, σε παιδικά ρούχα, παιχνίδια καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Παρακαλούμε να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση. Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας να είναι συσκευασμένα ξεχωριστά.
(Χώρος συλλογής ΡΑΔΙΟ ΣΑΜΟΣ 102 fm- Οδός Δερβενακίων, πλησίον κτιρίου Αντιπεριφέρειας. Καθημερινά 10-12 π.μ)
Τα είδη, θα δοθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 10 π. μ σε ειδική εκδήλωση εντός του παιδικού χωριού. Την εκδήλωση θα πλαισιώνει η χορωδία «Πυθαγόρειος Αρμονία» του Συλλόγου Σαμίων Θεσσαλονίκης.
Θα παρίστανται επίσης εκπρόσωποι Σαμιακής κοινότητας καθώς και της αποστολής που θα πλαισιώνει την 2η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ η οποία θα λάβει χώρα στις 15 και 16 Απρίλη, στην πλατεία Παλαιάς Αγοράς Θεσσαλονίκης (πλησίον Αριστοτέλους)

Προσκαλούνται αντίστοιχα τα μέλη της Ακαδημίας των Πολιτών Θέρμης και Ωραιοκάστρου, να πλαισιώσουν εθελοντικά αυτή την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ και ειδών, στα παιδάκια του Φίλυρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: