Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

15ο Φεστιβάλ Βαρβάρας

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
15:00 ΣΚΗΝΗ CAMPING ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΝΗΔΕΣ
21:00 μ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ  Γ.ΝΤΑΓΑΚΗ-Β. ΣΚΟΥΛΑΣ -Γ.ΧΑΡΟΥΛΗΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
15:00 ΣΚΗΝΗ CAMPING ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ  Λ.ΚΑΛΗΜΕΡΗ-Μ.ΧΑΝΙΩΤΗ
21:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ  Ε.ΒΙΤΑΛΗ-Θ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
15:00 ΣΚΗΝΗ CAMPING  Μ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-Μ.ΣΕΒΒΙΛΟΓΛΟΥ
21:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ  Ν.ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ-Σ.ΜΑΛΑΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
20:00 KEΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ  Δ.ΜΠΑΣΛΑΜ «ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ»
21:30 KEΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ  Π.ΠΑΥΛΙΔΗΣ-Γ.ΑΓΓΕΛΑΚΑ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ:
Εισιτήριο διαρκείας (για 4 μέρες): 50 ευρώ (προπώληση) / 60 ευρώ (στην είσοδο) Εισιτήριο ημέρας: 15 ευρώ (προπώληση) / 17 ευρώ (στην είσοδο) Πληροφορίες τόσο για τα εισιτήρια (προπώληση κτλ) όσο και για το Φεστιβάλ γενικότερα θα ανακοινωθούν από 10 Ιουνίου και μετά!
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ:
1. Από την παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας στρίβετε στη διασταύρωση της Νέας Μαδύτου, 80 χιλ. από τη Θεσσαλονίκη. 2. Από την Εγνατία Οδό στρίβετε στον κόμβο Ρεντίνας - Σταυρού. Ανταμώνετε την παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στρίβετε δεξιά για Θεσσαλονίκη και μετά από πέντε χιλιόμετρα στη διασταύρωση Νέας Μαδύτου στρίβετε αριστερά για Βαρβάρα. 3. Από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ουρανούπολης, μετά την Αρναία, το Παλαιοχώρι, το Νεοχώρι, στρίβετε αριστερά για Βαρβάρα, 90 χιλ. από τη Θεσσαλονίκη. 4. Από Ολυμπιάδα στρίβετε στη διασταύρωση για Αρναία και σε 8 χιλιόμετρα στρίβετε δεξιά για Βαρβάρα. (Από άποψη διαδρομής, οι πρώτες δύο προτάσεις είναι καλύτερες, από πλευράς γραμμικής διαδρομής, οι άλλες δύο υπερτερούν)
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ:
Καθημερινά θα ξεκινούν από το κέντρο της Θεσσαλονίκης πούλμαν που θα μεταφέρουν τον κόσμο στο Φεστιβάλ και μετά το τέλος της συναυλίας πίσω στη Θεσσαλονίκη! (Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε στο cafe ΕΝΤΕΧΝΟΝ) ΔΙΑΜΟΝΗ: Λειτουργεί ελεύθερο camping έξω από το χωριό (3,5 χιλ). Η προσέλευση των κατασκηνωτών ξεκινά από την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013. Στο camping θα υπάρχουν τουαλέτες, ντουζιέρες, ηλεκτρικό ρεύμα από γεννήτρια και αναψυκτήριο με προσιτές τιμές. Φέτος στο camping θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με δωρεάν είσοδο. Δεν είναι απαραίτητη η διαμονή στο camping για να παρακολουθήσετε τις συναυλίες αυτές!
ΠΑΡΚΙΝΓΚ:
Για την καλύτερη διεξαγωγή του Φεστιβάλ παρακαλείστε να παρκάρετε τα οχήματα σας στο χώρο του camping. Θα υπάρχουν πουλμανάκια για να σας μεταφέρουν δωρεάν στο συναυλιακό χώρο.
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ.
4   Ασφάλτινες   επιλογές
  1. Από την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης  Καβάλας  στρίβετε στη διασταύρωση της Νέας Μαδύτου.  80 χμ από Θεσσαλονίκη
  2. Από την  ΕΓΝΑΤΙΑ. Έξοδος στον κόμβο Ρεντίνας – Σταυρού. Ανταμώνετε  την παλιά Εθν. Οδό  Θες/νίκης – Καβάλας, στρίβετε δεξιά για Θεσσαλονίκη και μετά από 5 χιλιόμετρα στη διασταύρωση Ν. Μαδύτου, αριστερά για Βαρβάρα.
  3. Από  την Ε.Ο.  Θεσσαλονίκης –Αρναίας -Ουρανούπολης, μετά Αρναία, Παλαιοχώρι Νεοχώρι,  αριστερά.  90 χμ από Θεσσαλονίκη
  4. Από  Ολυμπιάδα, διαταύρωση Βαρβάρα – Αρναία   15  χμ
  5. Από οδικής πλευράς οι δύο πρώτες προτάσεις  είναι καλύτερες.
Από πλευράς διαδρομής,  δάσος κλπ οι άλλες δύο υπερτερούν

Δεν υπάρχουν σχόλια: