Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Προσκληση απονομής λογοτεχνικών βραβείων


Ευχαριστώ πολύ την  UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ καθώς και τον πολιτιστικό σύλλογο "Το καφενείο των Ιδεών" που με προσκάλεσαν για να με τιμήσουν ως χορηγό επικοινωνίας για τον Πανελλήνιο Ποιητικό διαγωνισμό με θέμα "Γλυπτών Παλιννόστησις". Εύχομαι καλή επιτυχία και συνέχεια στο εξαίρετο έργο τους.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, σας προσκαλεί στην εκδήλωση ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και τελετή βράβευσης των νικητών του Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού ανέκδοτου, πρωτότυπου και αδημοσίευτου ποιήματος με τίτλο: «Γλυπτών Παλιννόστησις» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 ώρα 20:00, στο Ξενοδοχείο Χίλτον (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46) αίθουσα Ερατώ ABC.

Ο Ποιητικός Διαγωνισμός εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την Επιστροφή των Γλυπτών και Μαρμάρων του Παρθενώνα και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της ελληνικής και παγκόσμιας κοινότητας αναφορικά με το επίμαχο αυτό, εθνικής αλλά και παγκόσμιας εμβέλειας, ζήτημα.

Παράλληλα με τους νικητές του διαγωνισμού θα τιμηθούν όλοι οι ποιητές που έλαβαν μέρος σε αυτή τη προσπάθεια ανεξαρτήτως διάκρισης.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των εκδόσεων ΑΕΝΑΟΝ, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να εκδώσουν τα ποιήματα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, καθώς και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: