Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Νέα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο

Το eBooks4Greeks.gr είναι μία νέα ιστοσελίδα που ευελπιστεί να φιλοξενήσει πολλά και ποιοτικά δωρεάν βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (free e-books) στο μέλλον.

Σκοπός του eBooks4Greeks.gr είναι να συλλέξει εκτός των άλλων συγγραφέων και τα έργα πολλών από εσάς που “γνωρίζω” πως γράφετε, μα τις περισσότερες φορές κρατάτε τα γραπτά σας στο “σκοτάδι”, ίσως γιατί μέχρι σήμερα δεν βρήκατε την ευκαιρία για να τα δημοσιεύσετε.

Σκεφτείτε, πόσες επιστημονικές μελέτες, διπλωματικές & πτυχιακές εργασίες, λογοτεχνικά κείμενα, ποιήματα, σχολικά βοηθήματα, σπουδαίες σημειώσεις κλπ. “σβήνουν” ξεχασμένα σε κλειστά συρτάρια, σε κάποιες σκονισμένες βιβλιοθήκες ή σε παλιές δισκέτες, ενώ μπορούν να φανούν χρήσιμα σε πολλούς απο εμάς αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τα έργα και τους δημιουργούς τους.
Επισκεφθείτε το:

http://www.ebooks4greeks.gr

2 σχόλια:

maroulla.panagou είπε...

Kαλησπέρα σας Κυρία Χρύσα ,Δυστυχώς να εκδόσεις και να κυκλοφορήσει κάτι απο τα γραπτά σου στην Ελλάδα είναι σχεδόν ακατόρθωτο ,όταν είσαι άγνωστος .
Ποτέ δεν θα σου δώσει κανένας την ευκαιρία και μπορεί μόνος να παλεύεις μια ζωή .Κι όταν γίνεις γνωστός τότε όλοι θέλουν να σε ξέρουν .Υπάρχουν επίσης πολλοί ασήδωτοι εκδοτικοί οίκοι που μπορει να εκμεταλλευτούν το έργο σου που στο τέλος το μόνο που σου μενει είναι η προσπάθεια
Ομως όταν είναι το μεράκι σου πάλι θα το κάνεις κι ας μην υπάρχει κανένας να σου πλερώσει το μεροκάματο που λέει κι ο Καζαντζάκης.καλησπέρα σας.

chrissa είπε...

Νομίζω ότι σήμερα υπάρχουν πιο πολλές ευκαιρίες να δημοσιεύσεις το έργο σου από ότι παλιότερα. Οι ιστοσελίδες και τα blogs είναι μια από αυτές. Το να γίνει κανείς γνωστός είναι άλλο θέμα γιατί όλα ακολουθούν πλέον μια διαδικασία marketing. Πιστεύω όμως πως όταν κάποιος έχει το μεράκι δε σταματά να γράφει γιατί αυτός είναι ο τρόπος που εκφράζεται και ζει και καλό είναι να εκθέτουμε τα έργα μας -κατά τη γνώμη μου- και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ενδιαφερθούν για ό,τι αξιόλογο. Εγώ ήθελα να καλύψω ακριβώς αυτό και φιλοδοξώ ο χώρος αυτός να γίνει ένας χώρος δημοσιεύσης αξιόλογης ποίησης. Να είστε πάντα καλά και περιμένω και τη δική σας συνεργασία.