Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

3ος Διαγωνισμός Διηγήματος «Λόγω Τέχνης»

μέχρι 15 Σεπτεμβρίου – 3ος Διαγωνισμός Διηγήματος «Λόγω Τέχνης»

«Πρόκειται για έντεκα λέξεις που επιθυμούν να γίνουν ένα διήγημα, ενώ είναι πολλά. Κλειδάκια μαγικά για τον εαυτό μας τον άγνωστο, ένα αίνιγμα που θα μας το λύσει το ίδιο μας το κείμενο στο τέλος.»
Το θέμα του 3ου Διαγωνισμού Διηγήματος «Λόγω Τέχνης» είναι ελεύθερο, παρόλα αυτά οι πιο πάνω έντεκα (11) λέξεις θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στην πλοκή κάθε διηγήματος, σε οποιαδήποτε πτώση ή αριθμό. Επιπρόσθετα, το διήγημα στο σύνολό του δεν πρέπει να ξεπερνά τις 1.000 λέξεις.
Όπως αναφέρεται και από τον διοργανωτή του Διαγωνισμού ARTSPOT, «η Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει την πρωτοτυπία, το λογοτεχνικό ύφος, την πλοκή, τη δομή, τη σκιαγράφηση των ηρώων και τη δημιουργική σύνθεση ιστοριών που συμπεριλαμβάνουν τις έντεκα παραπάνω λέξεις».
Ο Διαγωνισμός θα είναι ανοικτός από τη 15η Ιουλίου μέχρι τη 15η Σεπτεμβρίου 2012 και θα διεξαχθεί αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου.
Τα είκοσι (20) καλύτερα διηγήματα του διαγωνισμού θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Καλέντη (www.kalendis.gr).
Διαβάστε με προσοχή τους όρους του διαγωνισμού και υποβάλετε το διήγημά σας μέσω της φόρμας συμμετοχής.
Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι: Ελένη Γκίκα (Συγγραφέας – Κριτικός Βιβλίου), Κώστας Μουρσέλας (Συγγραφέας), Γιάννης Ξανθούλης (Συγγραφέας), Χρήστος Οικονόμου (Συγγραφέας), Γιάννης Φαρσάρης (Υπεύθυνος διοργάνωσης του διαγωνισμού εκ μέρους του φορέα ArtSpot).

Δεν υπάρχουν σχόλια: