Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ - ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CD "ΡΑΝΤΕΒΟΥ"

      ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ  - ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
                           ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  CD  "ΡΑΝΤΕΒΟΥ"

               Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 στις «ΓΡΑΜΜΕΣ»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος (Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ), η Αντιγόνη Κατσούρηκαι η δισκογραφική εταιρεία Cobalt (πρώην Universal), σας προσκαλούν στην παρουσίαση της καινούριας τους δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο "RENDEZ-VOUS" (ΡΑΝΤΕΒΟΥ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21.30 μ.μ., στην μουσική σκηνή ΓΡΑΜΜΕΣ.
Με πολλή αγάπη και μεράκι, οι δύο καλλιτέχνες υπογράφουν την συμπαραγωγή σ' αυτό το cd - έκπληξη, το οποίο περιλαμβάνει δώδεκα διαμάντια του διαχρονικού γαλλικού τραγουδιού που "επεξεργάστηκαν" προσεκτικά με την δική τους ματιά και ερμηνευτική προσέγγιση.
Ένα "ραντεβού" μελωδίας και συναισθημάτων, αρμονίας και αντίθεσης, με δύο μοναδικές και ιδιαίτερες φωνές σε τραγούδια ποικίλων ηχοχρωμάτων και διαθέσεων, σπουδαίων συνθετών όπως ο Charles Aznavour, Serge Gainsbourg, Gilbert Becaud, Christophe, Burt Bacharach, Francoise Hardyκλπ., αλλά και ο μοναδικός μας Μάνος Χατζιδάκις, με τους γαλλικούς στίχους του Marcel Eugene Ageron.
Μπαλάντες, swing, rock n'roll, μελωδία, ρυθμός και ανατρεπτικότητα, σε εξαιρετικές επιλογές των 60's, που ζωντανεύουν και πάλι μέσα από δύο μοναδικές ερμηνείες.
Ένα αποτέλεσμα πρωτότυπο, ιδιαίτερο, μοναδικής αισθητικής, που δίνει στο γαλλόφωνο τραγούδι την αξία που του αρμόζει, με την μαγική, ευέλικτη φωνή της Αντιγόνης και την αισθαντική φωνή του Λάκη να μας ταξιδεύουν σε ήχους νοσταλγικούς και ταυτόχρονα μοντέρνους και σύγχρονους, πέρα από τον χρόνο και κυρίως πέρα από το εφήμερο!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Μουσική σκηνή "ΓΡΑΜΜΕΣ", οδός Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός, Σταθμός ΜΕΤΡΟ "Κεραμεικός" 
Τηλ. κρατήσεων : 210.3414350, 6986.130016

Δεν υπάρχουν σχόλια: