Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Νέο ψηφιακό βιβλίο από την Ευελίνα Κατσαρού

Δελτίο τύπου
Σας ενημερώνουμε ότι το νέο βιβλίο της Ευελίνας Κατσαρού με τίτλο "Μια Φορά κι έναν Καιρό... Μια Πριγκίπισσα, ένα Αγόρι κι ένα Κάστρο", κυκλοφορεί τώρα στην ψηφιακή πλατφόρμα του amazon (kindle book), στην ελληνική γλώσσα, και είναι διαθέσιμο δωρεάν από 16 Ιουνίου έως 20 Ιουνίου 2014. 
Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της σειράς "Ένα Παραμύθι χωρίς Ηλικία", και είναι μια ιστορία φαντασίας για όλες τις ηλικίες.
Εάν ενδιαφέρει το κοινό σας μπορείτε να το ανακοινώσετε εντός των πέντε αυτών ημερών ώστε να το προμηθευτούν όσοι επιθυμούν δωρεάν.


Σύντομη περίληψη

Η πριγκίπισσα και το αγόρι έρχονται στη γη με μια σημαντική αποστολή.
Ο ερχομός τους ξυπνά δυνάμεις παλιές και δόλιες που θέλουν να εξουσιάσουν το σύμπαν. Το αγόρι και η πριγκίπισσα χάνονται. Εγκλωβισμένοι στην όχθη του σκότους θα ξεχάσουν και θα ξεχαστούν. Οι μάγοι και οι αιθέριοι βρίσκονται μυστικά στο πλευρό τους, όμως κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει αν δεν καταφέρουν να νικήσουν την εξουσία του Κάστρου και να συναντηθούν ξανά.

Ευχαριστούμε πολύ για την ενδεχόμενη ανακοίνωση στους αναγνώστες/κοινό/μέλη σας του παρόντος δελτίο τύπου, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τους νέους συγγραφείς και ταυτόχρονα την προσπάθεια καθιέρωσης εκδόσεων ebooks στην ελληνική γλώσσα, μέσα στις διεθνείς πλατφόρμες όπως το amazon. 


Υπενθυμίζουμε τις ημερομηνίες για δωρεάν download, από 16 Ιουνίου έως και 20 Ιουνίου 2014.
Ακολουθούν οι σύνδεσμοι στη σελίδα του βιβλίου στο amazon της επιλογής σας

Με εκτίμηση

Ευελίνα Κατσαρού
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: