Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

1ος Διεθνής Διαγωνισμός Διηγήματος σε συνεργασία με το Kingston Writing School 


Θέλετε να μοιραστείτε ένα διήγημα μαζί μας αλλά και με όλον τον κόσμο; Θέλετε να κερδίσετε μια πλήρη υποτροφία για τη Διεθνή Θερινή Ακαδημία Δημιουργικής Γραφής 2017; Εάν ναι, τότε σας καλούμε να λάβετε μέρος στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Διηγήματος (flash fiction) που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Kingston Writing School Opens in a new tab or window..
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ένα αδημοσίευτο διήγημα (flash fiction) έως 300 λέξεις στα αγγλικά με θέμα «I am not the man/woman I thought I was».
Η υποβολή των συμμετοχών γίνεται μέχρι την Δευτέρα 1 Μαΐου 2017 συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση συμμετοχής (δείτε την ενότητα «Documents» παρακάτω) και στέλνοντάς την μαζί με το διήγημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Vangelis.Kravvaritis@britishcouncil.gr
  
Κριτική επιτροπή
Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους:
Dr David Rogers Opens in a new tab or window. (Διευθυντής, Kingston Writing School)
Heidi James Opens in a new tab or window. (Συγγραφέας, Καθηγήτρια του Kingston University)
Ανδρέα Μήτσου Opens in a new tab or window. (Συγγραφέας, «Η εξαίσια γυναίκα και τα ψάρια» Κρατικό Βραβείο Διηγήματος 2015, «Η Αλεξάνδρα»)
Βαγγέλη Προβιά Opens in a new tab or window. (Συγγραφέας, «Τα μαύρα παπούτσια της παρέλασης», «Πλατεία Μεσολογγίου»).

Βραβεία
Ο νικητής θα κερδίσει μια πλήρη υποτροφία για τη Διεθνή Θερινή Ακαδημία Δημιουργικής Γραφής 2017, που διοργανώνεται από 5 μέχρι 30 Ιουνίου 2017, για το τμήμα της επιλογής του.
Επιπλέον, οι δύο πρώτες συμμετοχές θα δημοσιευτούν στο βιβλίο «Rethinking the Plot» Opens in a new tab or window. Vol. 2 την άνοιξη του 2018 από το Kingston University Press.
  
Κριτήρια συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε ενήλικας.
Ο συμμετέχων δηλώνει υπεύθυνα ότι το διήγημα είναι προϊόν δικής του εργασίας.
Τα διηγήματα πρέπει να είναι γραμμένα στην Αγγλική γλώσσα.
Τα διηγήματα δεν πρέπει να αναγράφουν το όνομα του συμμετέχοντα.
Τα διηγήματα δεν πρέπει να έχουν εκδοθεί (εντύπως ή ηλεκτρονικά) ή υποβληθεί σε άλλο διαγωνισμό.
Τα διηγήματα πρέπει να είναι μέχρι 300 λέξεις. Το σύνολο των λέξεων πρέπει να αναγράφεται στο κείμενο. Ο τίτλος δεν προσμετρείται στις λέξεις.
Ο συμμετέχων διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του κειμένου, ωστόσο το Kingston University Press έχει το δικαίωμα να το δημοσιεύσει και να το συμπεριλάβει στην Ανθολογία ή και σε κάθε άλλη προωθητική ενέργεια.

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Βαγγέλη Κραββαρίτη:
Τηλέφωνο       +30 210 369 2361

Πηγή: apostaktirio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: