Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

Η Εταιρία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου (ΕΛΣΗ) διοργανώνει τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό ποίησης με θέμα την: Ελευθερία.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν: Έλληνες, Έλληνες ομογενείς και Έλληνες κάτοικοι αλλοδαπής.
Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν βραβευθεί και δεν παρήλθε μια τριετία μετά τη βράβευσή τους.
Τα ποιήματα που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό, πρέπει, να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα και οι διαγωνιζόμενοι /-ες να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Οι συμμετέχοντες /-ουσες καλούνται να υποβάλουν στον διαγωνισμό ένα (1) ποίημά τους, το οποίο δεν θα ξεπερνά τους τριάντα (30) στίχους.
Το διαγωνιζόμενο ποίημα δεν πρέπει να έχει δημοσιευθεί ή εκδοθεί ή βραβευθεί σε άλλο διαγωνισμό ποίησης.
Το ποίημα θα πρέπει να αποσταλεί μέχρι τις 15 Ιουνίου 2018, σε τρία (3) δακτυλογραφημένα αντίγραφα, στα οποία θα αναγράφεται μόνο το ψευδώνυμο του διαγωνιζόμενου /-ενης.
Τα αντίγραφα θα αποσταλούν μέσα σε φάκελο, στον οποίο στη θέση του αποστολέα θα αναγράφεται μόνο το ψευδώνυμο του διαγωνιζόμενου /-ενης.
Μέσα στο μεγάλο φάκελο και σε μικρότερο φάκελο σφραγισμένο (στον οποίο θα αναγράφεται εξωτερικά μόνο το ψευδώνυμο του διαγωνιζόμενου /-ενης), θα περιέχονται δακτυλογραφημένα τα πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου /-ενης (ψευδώνυμο, τίτλος ποιήματος, όνομα, επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός σταθερού τηλεφώνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, και e-mail).
Σημειώσεις :
Η επιλογή των ποιημάτων θα γίνει από Τριμελή Επιτροπή, την οποία θα ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΗ.Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαήμερο του μηνός Αυγούστου.Θα απονεμηθούν τρία βραβεία και τρεις έπαινοι.Η τελετή απονομής των βραβείων και των επαίνων θα γίνει στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της ΕΛΣΗ : “Λυρική Παμβώτις”, η οποία πραγματοποιείται το τελευταίο Σάββατο του μηνός Αυγούστου στο Νησί Ιωαννίνων.
Η ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία θα αποσταλεί ο φάκελος με την ένδειξη για τον 12ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης της ΕΛΣΗ, είναι:
Εργολάβος Σπύρος, Δημητρίου Γούναρη 3, TK 454 44 - Ιωάννινα
Τηλέφωνο : 2651038882 (καθημερινές και πρωινές ώρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: