Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

ARTogether Festival

3-4-5 Ιουλίου 2012, στον πολυχώρο του six d.o.g.s

«Φέτος γινόμαστε 5 χρονών…»

Ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων θα είναι το φετινό ARTogether Festival με οικοδεσπότες τους κατοίκους της καλλιτεχνικής πολιτείας του bankit.gr!  Φέτος, άλλωστε,  γινόμαστε 5 χρονών και η ηλικία μας «αναγκάζει» να δούμε όσα συμβαίνουν γύρω μας λίγο διαφορετικά. Ξαναβρισκόμαστε για να γεμίσουμε έμπνευση και ελπίδα και εξετάζουμε με αυθόρμητη αισιοδοξία όσα μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί. 

Τα γενέθλια των 5 χρόνων του ARTogether Festival, το οποίο θα φιλοξενήσει για άλλη μια χρονιά μια σειρά από καλλιτεχνικά δρώμενα, θα μας βρουν στις 3, 4 & 5 Ιουλίου στον πολυχώρο του six d.o.g.s .

Εάν είστε φωτογράφοι, ζωγράφοι, ηθοποιοί, θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες, performers, συγκροτήματα, συγγραφείς, συνθέτες, γραφίστες, σεναριογράφοι, σκιτσογράφοι, animators, εικαστικοί, ποιητές, χορευτές, στιχουργοί, καλλιτεχνικές ομάδες δηλώστε συμμετοχή και βάλτε το δικό σας στίγμα στη διοργάνωση.  

Στείλτε την αίτησή σας στο bankit.happenings@gmail.com ακολουθώντας τις οδηγίες  που θα βρείτε στο website μας www.artogether.gr ή στο αρχείο επισύναψης.   Θυμηθείτε, ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη 7 Ιουνίου. Καλή δημιουργία!

δεν μας ξερεις;

 *bankit.gr

Το bankit.gr είναι η πρώτη καλλιτεχνική πλατφόρμα στο διαδίκτυο που δημιουργήθηκε το 2007 με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους καλλιτέχνες, φιλοξενώντας τα έργα τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Σε αυτή την πολιτεία 20 κατηγορίες τεχνών παίρνουν ζωή, καθημερινά: ηθοποιοί, τραγουδιστές, σκηνοθέτες, φωτογράφοι, καλλιτεχνικές ομάδες, συνθέτες, συγγραφείς, εκφωνητές, ζωγράφοι, δεξιοτέχνες, χορευτές, animators, σεναριογράφοι, γραφίστες, στιχουργοί, σκιτσογράφοι, ποιητές είναι όλοι τους ευπρόσδεκτοι να γίνουν μέλη.

Από το Μάιο του 2008 το bankit.gr είναι επίσημα Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία και πλέον φιλοξενεί  πάνω από 1600 κατοίκους-καλλιτέχνες και περισσότερα από 6000 έργα.


**ARTogether Festival

Tα τελευταία πέντε χρόνια, το bankit.gr διοργανώνει το ετήσιο φεστιβάλ ARTogether στο οποίο συμμετέχουν τα μέλη του και μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε, καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε κάποια γωνιά της Αθήνας ένα τριήμερο του Ιουλίου και αποσκοπεί στο πάντρεμα των τεχνών της πολιτείας του bankit.gr. Κατά τη διάρκειά του γίνονται συναυλίες, θεατρικές/χορευτικές παραστάσεις, performances, εκθέσεις εικαστικών τεχνών και φωτογραφίας, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις ποιητικών και συγγραφικών έργων, σεναρίων αλλά και παρουσιάσεις installations και χειροποίητων κατασκευών, ενώ κάθε ημέρα κλείνει με dj set, όπως αξίζει σε κάθε μεγάλο πάρτι!
Το πρώτο ARTogether Festival πραγματοποιήθηκε στη Σαρωνίδα με τόσο μεγάλη επιτυχία που μας ώθησε στη διεξαγωγή του στο κέντρο της Αθήνας την επόμενη χρονιά, όπου και έχει πλέον καθιερωθεί. Έτσι, τα τρία επόμενα έγιναν στο Γκάζι και το Μοναστηράκι. Μέχρι τώρα έχουν προβληθεί πάνω από 800 καλλιτέχνες και περισσότερα από 1200 έργα μέσα από το ARTogether Festival. Η 5η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4 και 5 Ιουλίου του 2012 για άλλη μια φορά στον πολυχώρο six d.o.g.s.
Για περισσότερες πληροφορίες:
 
www.artogether.gr | www.bankit.gr

Διοργάνωση:Bankit ΑΜΚΕ
Υποστήριξη:six d.o.g.s.

Δεν υπάρχουν σχόλια: