Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Διαγωνισμός ExitNews.gr με δώρο 7 βιβλία των εκδόσεων Λιβάνη

250x250livanisΤο ειδησεογραφικό site ExitNews.gr σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο Λιβάνη, χαρίζει και πάλι στους αναγνώστες του 7 υπέροχα βιβλία.

Κάντε like στη Fan Page του ExitNews στο Facebook, γράψτε ποιο βιβλίο θέλετε να κερδίσετε στην ανάρτηση που αφορά το διαγωνισμό και κοινοποιήστε την ανάρτηση στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook. Πάρτε αυτόματα μέρος στην κλήρωση και κερδίστε 1 από τα 7 βιβλία των εκδόσεων Λιβάνη.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, πρέπει να γίνει κοινοποίηση της ανάρτησης από τη σελίδα του Fan Page του ExitNews στο Facebook και όχι κοινοποίηση του ίδιου του άρθρου.
Ο διαγωνισμός χαρίζει τα εξής βιβλία:
1) «Το Χειρόγραφο της Άκρα» του Κοέλο Πάουλο
2) «Γιάννα» της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη
3) «Το λάθος αστέρι» του Γκριν Τζον
4) «Το μυστικό της παλιάς αυλής» του Αλεξάνδρου Γιάννη και της Αλεξάνδρου Μαρίνας
5) «Ίδια η μάνα σου έγινες!» της Μανανεδάκη Κατερίνας
6) «Βαθύ, Βελούδινο Σκοτάδι» της Ευσταθίου Ευαγγελίας
7) «Το Πέπλο» της Πετροπούλου Μαρίνας
banner ExitNews 280x240
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 23:59 και οι νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 14:00 το μεσημέρι  από τη Fan Page μας στο Facebook.
Οι νικητές (κάτοικοι Αθηνών) θα μπορούν να παραλαμβάνουν οι ίδιοι το βιβλίο τους από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Λιβάνη (Σόλωνος 98, Τηλ.: 2103661200) τις ώρες λειτουργίας (Δευτέρα, Τετάρτη 9:00 -17:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00 – 19:00 και Σάββατο 09:00 – 15:00).
Για την παραλαβή του βιβλίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
Το ExitΝew.gr μετά το πέρας της κλήρωσης και την ανακοίνωση των νικητών θα επικοινωνήσει μαζί τους με προσωπικό μήνυμα στο Facebook για την επιβεβαίωση του ονοματεπώνυμου, όπως ακριβώς αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα.
Για τους κατοίκους της Περιφέρειας ο εκδοτικός οίκος αναλαμβάνει να αποστείλει το βιβλίο.
Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: