Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Sani Festival 2013

             
Sani Festival 2013
Με είκοσι ενα δημιουργικά χρόνια στο ενεργητικό του, το Sani Festival μπαίνει στη νέα του εποχή με ανανεωμένο δυναμισμό και πρωτοβουλίες που δίνουν εγγυήσεις για ένα ακόμα πιο μελωδικό μέλλον! Από 12 Ιουλίου έως 17 Αυγούστου 2013 και ώρα 21:30.
Αν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τότε το νέο έμβλημα του Sani Festival, μια παλλόμενη καρδιά, απεικονίζει τέλεια το όραμά του: η αγάπη για τον πολιτισμό δε σταματάει ποτέ, όπως και οι πρωτοβουλίες που θα ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών του. Οι στόχοι του πάντα φιλόδοξοι και ο ετήσιος απολογισμός κάθε φορά πέραν του αναμενόμενου επιτυχημένος.
   
Με τέτοια δεδομένα, πώς να σταματήσει κανείς να βλέπει ακόμα πιο μακριά, πώς να πάψει να επινοεί τρόπους που θα το ανανεώσουν χωρίς να προδώσουν την αισθητική του; Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Sani Festival, κα Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη, χαρακτηριστικά αναφέρει: «Είναι μια γιορτή πολιτισμού που σε πείσμα των καιρών θα λειτουργήσει και αυτό το καλοκαίρι σαν μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ της ελληνικής και ξένης δημιουργίας, μεταξύ των ξένων κι ελλήνων επισκεπτών της περιοχής που θα βρεθούν κάτω από τον ίδιο έναστρο ουρανό και θα μοιραστούν διαφορετικά συναισθήματα και αισθήσεις. Η λειτουργία του Sani Festival σε ένα πλαίσιο ελεύθερο, απαλλαγμένο από κερδοσκοπικές σκοπιμότητες και στείρες πολιτιστικές πολιτικές δημιουργεί ένα ανεξάρτητο σύμπαν προορισμένο να ικανοποιήσει σε ψυχαγωγικό επίπεδο μυημένους και μη στην πολυποίκιλη τέχνη της μουσικής και όχι μόνο.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: