Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Απονομή βραβείων για το διαγωνισμό "ο έρωτας στα χρόνια της κρίσης"

Το  Literature.gr με παρουσία αποκλειστικά διαδικτυακή και αμιγώς λογοτεχνικής φύσης, προκήρυξε τον

Ηλεκτρονικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος με θέμα:  
 «Ο Έρωτας στα Χρόνια της Κρίσης»

Με τίτλο ελεύθερο για τον κάθε συμμετέχοντα.  Η οργανωτική επιτροπή παρέλαβε ηλεκτρονικά στο email Contest@literature.gr  συνολικά 134 διηγήματα, την περίοδο 1 Νοεμβρίου 2013 έως Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013,  εκ των οποίων έγκυρα θεωρήθηκαν τα 113.
Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, κατόπιν αξιολόγησης όλων των έγκυρων συμμετοχών, επέλεξαν τα 10 καλύτερα διηγήματα τα οποία θα εκδοθούν σε μορφή ebook από την etypesetting.gr με κόστος το οποίο θα επιβαρυνθεί το Literature.gr και θα διατεθεί προς πώληση στο διαδίκτυο στο ηλεκτρονικό κατάστημα  ibookstore της Apple.
Θα φιλοξενηθούν συνεντεύξεις των 10 πρώτων νικητών στο Literature.gr εφόσον το επιθυμούν.
Στον συμμετέχοντα που θα ανήκει το καλύτερο διήγημα (εκ των 10 επιλεγμένων) σύμφωνα με τη γνώμη της κριτικής επιτροπής θα του απονεμηθεί το έπαθλο μιας υποτροφίας μαθημάτων λογοτεχνίας της επιλογής του, από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της  Στοάς του Βιβλίου που είναι και ο χορηγός της υποτροφίας.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, είναι οριστική και θα ανακοινωθεί στην ειδική τιμητική εκδήλωση βράβευσης παρουσία της κριτικής επιτροπής, την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, στις 17.30 στον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου που είναι και ο χορηγός φιλοξενίας της βραδιάς απονομής (ΟΣΔΕΛ, Αίθουσα Νανά Καλλιανέση, 2ος όροφος, Σπίτι του Βιβλίου Θεμιστοκλέους 73, 106 83, Αθήνα).
Από τους 10 διακριθέντες του διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά πριν την ημέρα της τιμητικής εκδήλωσης, μόνο όσοι διαμένουν εκτός Αττικής, ώστε εάν το επιθυμήσουν να μπορέσουν να προγραμματίσουν την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: