Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

3ος Μαθητικός Ποιητικός Διαγωνισμός για τους μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου και Λυκείου Λάρισας

Τον 3ο Μαθητικό Ποιητικό Διαγωνισμό για τους μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου και Λυκείου των σχολείων του Νομού Λάρισας ανακοίνωσε η Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας (ΕΛΟΣΥΛ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα έργα τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και τ’ αποτελέσματα θ’ ανακοινωθούν τέλη Μαρτίου σε εκδήλωση της ΕΛΟΣΥΛ.
Κάθε μαθητής μπορεί να συμμετέχει με ψευδώνυμο με ένα ποίημά του που δεν θα ξεπερνά τις 30 σειρές (με ελεύθερο θέμα), σε μία από τις δύο κατηγορίες: Κατηγορία Α’ (για μαθητές δημοτικού) και Κατηγορία Β’ (για μαθητές γυμνασίου και λυκείου). Όσοι μαθητές δημοτικού (Κατηγορία Α’) ή γυμνασίου-λυκείου (Κατηγορία Β’) ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πρέπει να παραδώσουν το ποίημά τους σε κλεισμένο φάκελο (στο εξωτερικό του φακέλου να γράφονται το ψευδώνυμο του μαθητή και η κατηγορία στην οποία διαγωνίζεται). Στο εσωτερικό του φακέλου να τοποθετηθεί μικρότερος φάκελος που θα περιέχει τα πραγματικά στοιχεία του μαθητή (ονοματεπώνυμο, ηλικία, σχολείο, διεύθυνση, τηλέφωνο).
Τα ποιήματα μπορούν να τα παραδώσουν οι συμμετέχοντες στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΟΣΥΛ: στην πρόεδρο Δήμητρα Μπαρδάνη (τηλ. 2410-831446), στον αντιπρόεδρο Δημήτρη Κρανιώτη (τηλ. 6977-596924) και στη γεν. γραμματέα Βασιλική Μανδάλου (τηλ. 6973-219546).
Ταχυδρομικώς μπορούν να αποσταλούν στη διεύθυνση: Δημήτρης Κρανιώτης (για το διαγωνισμό της ΕΛΟΣΥΛ), Παναγούλη 2, ΤΚ 41222 Λάρισα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: