Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2015 5ος ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ


Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος- Σπάτων προκηρύσσει τον 5ο διαγωνισμό ποίησης στα πλαίσια των εκδηλώσεων " ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2015" με θέματα :
1. Σχετικό με τις τελετές της Βραυρωνίας Αρτέμιδος

2. Ελεύθερο

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να πάρει μέρος με ένα αδημοσίευτο ποίημά του ,που η έκταση του δεν θα ξεπερνά τους 30 στίχους, σε ένα από τα δύο θέματα.

Τα έργα πρέπει να αποσταλούν έως και τις 21 Ιουνίου 2015 με δύο τρόπους :

1. Ταχυδρομικά , όχι συστημένα, στην παρακάτω διεύθυνση :

ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥ

ΑΘΗΝΑΣ 7, ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ , ΤΚ 19016, ΤΗΛ 6979218505, 2294088558

Ο φάκελος αποστολής πρέπει να έχει αριστερά το ψευδώνυμο του/της διαγωνιζομένου/νης και την ένδειξη για τον διαγωνισμό ποίησης. Μέσα στον φάκελο θα υπάρχουν 3 αντίτυπα του ποίηματος με ψευδώνυμο και ένας μικρότερος φάκελος σφραγισμένος που θα περιέχει τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση , τηλέφωνο, ψευδώνυμο και τίτλο ποιήματος με το οποίο θα συμμετέχει στον διαγωνισμό ο κάθε διαγωνιζόμενος.

2. Ηλεκτρονικά
Το ποίημα με το ψευδώνυμο στην διεύθυνση kallirrois@gmail.com και τα υπόλοιπα στοιχεία (ονοματεπωνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ψευδώνυμο και τον τίτλο ποιήματος) στην διεύθυνση nekonstantourakis@yahoo.gr
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε επίσημη απονομή σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες , στο ξενοδοχείο Μare Nostrum και στην οποία είναι καλό να παραβρίσκονται όλοι οι συμμετέχοντες.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από προσωπικότητες των γραμμάτων, της τέχνης και της εκπαίδευσης. Για προφανείς λόγους η σύνθεσή της θα κοινοποιηθεί με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: