• 5 Νικητές θα κερδίσουν μία διπλή διήμερη πρόσκληση για το φετινό συνέδριο ποπ κουλτούρας “AthensCon” που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στις 2-3 Δεκεμβρίου.
  • Επιπλέον, το κείμενό τους θα μεταφραστεί στα αγγλικά από τον επαγγελματία μεταφραστή Ανδρέα Μιχαηλίδη ώστε να το διαβάσει ο θρυλικός John Howe.
Ο διαγωνισμός γίνεται με αφορμή την επίσκεψη του John Howe στο AthensCon ως επίτιμου καλεσμένου του Will o’ Wisps. O Καναδός εικονογράφος που ήταν ένας από τους Chief Conceptual Designers στις ταινίες “Lord of the Rings” και “Hobbit” προσκαλεί όλους τους Έλληνες συγγραφείς να εμπνευστούν από τον μαγικό κόσμο του Τόλκιν και να γράψουν ιστορίες.
Για να λάβουν μέρος οι συγγραφείς έχουν περιθώριο έως τις 9 Νοεμβρίου να υποβάλουν τις ελληνικές ιστορίες τους σε 121 λέξεις ακριβώς μέσα από την φόρμα εδώ: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-2.
Εφόσον γίνουν δεκτές, οι ιστορίες θα δημοσιευτούν στην ηλεκτρονική συλλογή με τίτλο “Ιστορίες από τα βάθη της Μόρντορ” μέσα στο Urnovl και οι συγγραφείς θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά. Οι ιστορίες θα διαβαστούν στη συνέχεια από την συντακτική ομάδα του Will o’ Wisps, που θα αναδείξει τους 5 Νικητές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στις 15 Νοεμβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα, τους όρους συμμετοχής και τον τρόπο λειτουργίας και δημοσίευσης του 121 Words:
Facebook Post διαγωνισμού: