Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019



 
Ο Κύκλος Των
ΓΕΙΑ , Σ' ΑΓΑΠΩ, ΑΝΤΙΟ 3

Νέοι ποιητές και συγγραφείς ή απλοί ερωτευμένοι με την ζωή, τον άνθρωπο τους ή τον σκύλο τους, ακόμη και με τον εαυτό τους τον ίδιο, θα παρουσιάσουν τα ερωτικά τους γραπτά, γεμάτα με αρώματα, φιλιά και υγρά. Ποιήματα, πεζά, ραβασάκια, χαρτάκια στο ψυγείο, γράμματα αυτοκτονίας από έρωτα και σχέδια δολοφονιών πάθους θα παρουσιαστούν στο Romantso την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 21:00.
Η βραδιά αυτή αποτελεί ένα κάλεσμα για επικοινωνία με σκοπό την εξομολόγηση των κρυφών πόθων και των εντονότερων εκφάνσεων του κάθε βιώματος ή φαντασίας έρωτα. Όλοι με ένα κοινό, γνωριζόμαστε, αγαπάμε, χωρίζουμε, ζούμε και πεθαίνουμε ίδια. <<Γεια, σ’ αγαπώ, αντίο.>>.


Λίλα Αθανασίου
Νικόλας Ανδρουλάκης
Δήμητρα Γερογιάννη
Νικόλας Κουτσοδόντης
Βίκυ Κουτουλέα
Κατερίνα Μαρδακιούπη
Ανδρέας Σπαβέρας
Βούλα Χουρδάκη
Δανάη Χρυσάφω
Χάρις Κοντού
Κώστας Moody
Θεοχάρης Παπαδόπουλος
Φαίη Ρέμπελου
Ελένη Σουπίδου
Αντιγόνη Σταυροπούλου
Βίνα Σέργη
Άννα Χαλκιά
Τζέο Πακίτσας
Σεμελίδης
Δάφνη Τσιόλκα
Αγγελίνα Λάτση
Βιβή Λυγερού
Wolfpeach

Από την πρώτη βραδιά (six dogs) κάθε φορά μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια κάθε χώρος γεμίζει ασφυκτικά κυρίως από νεανικό κοινό που έρχεται σε επαφή με νέα είδη γραφής και παρουσίασης αυτής, με κορύφωση την περσινή και την προπέρσινη βραδιά στις 14 Φεβρουαρίου(Αγίου Βαλεντίνου) στο Ρομάντσο με θεματική τον έρωτα στην βραδιά ''Γεια, Α' αγαπώ, Αντίο’’ όπου πάνω 300 άτομα κάθε φορά έκαναν το Ρομάντσο να πάλλεται.

Φέτος αυτή η βραδιά θα επαναληφθεί.

Το project Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ δημιουργήθηκε από νέους συγγραφείς, ποιητές, ηθοποιούς και σκηνοθέτες το 2016 στην Αθήνα και από τότε διοργανώνει βραδιές αναγνώσεων, ποιητικές performances, αναλόγιες παρουσιάσεις και συνδιαζεται με εκθέσεις εικαστικών, σε πολλούς χώρους στην Αθήνα (Ρομάντσο, Κιούμπρικ, Studio 9, Μπάγκειον, Piree, Six dogs, Τρίπορτο, Φάμπρικα, Χυτήριο, Astron.) και όχι μόνο Αθήνα, αλλά και Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα και Χαλκίδα.

Σκοπός του project είναι η παρουσίαση και η άμεση επικοινωνία νέων συγγραφέων και ποιητών με το ευρύ κοινό. Ο κύκλος είναι μεταβλητός, καινούργια πρόσωπα κάθε φορά ανανεώνουν τον πυρήνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: