Σάββατο 4 Μαΐου 2019

bonsaistories.gr πέμπτος διαγωνισμός ποιήσεως

Η ιστοσελίδα bonsaistories.gr διοργανώνει τον πέμπτο διαγωνισμό ποιήσεως, με ελεύθερο θέμα.
Το κάθε ποίημα που θα υποβληθεί από τους συμμετέχοντες, θα πρέπει να είναι αδημοσίευτο και να μην ξεπερνά τους 40 στίχους.
Η υποβολή των έργων πρέπει να γίνεται σε αρχείο Word.
Ο κάθε ποιητής συμμετέχει με ένα ποίημα.
Τα ποιήματα, για τη διασφάλιση της διαφάνειας της διαδικασίας, θα αποστέλλονται με ψευδώνυμο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
Στο ίδιο μέιλ, αλλά σε ξεχωριστό αρχείο, θα αποστέλλονται τα πραγματικά στοιχεία των συμμετεχόντων.
Η υποβολή των συμμετοχών ξεκινά σήμερα, 8/4/2019 και ολοκληρώνεται στις  31/5/2019.
Οι ποιητές φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την πατρότητα και τα πνευματικά δικαιώματα των ποιημάτων που θα στείλουν στον διαγωνισμό. Σε περίπτωση καταγγελίας για λογοκλοπή, η ιστοσελίδα bonsaistories.gr ουδεμία ευθύνη φέρει, και για την προστασία της διαδικασίας, θα ακυρώνεται κατόπιν σχετικής απόφασης, η συμμετοχή που έχει καταγγελθεί για λογοκλοπή.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:
Κατά την Α΄ φάση, Επιτροπή αποτελούμενη από αξιόλογους συγγραφείς, θα επιλέξει τα καλύτερα -κατά την κρίση των μελών της- ποιήματα.
Κατά τη Β΄ φάση, τα καλύτερα που θα έχουν επιλεγεί, θα αναρτηθούν στο site με τα πραγματικά ονόματα των συμμετεχόντων και θα τεθούν σε ψηφοφορία κοινού. Τα τελικά αποτελέσματα θα κριθούν με βάση τη βαθμολογία της Επιτροπής και το άθροισμα των θετικών σχολίων που θα υποβληθούν στο site του bonsaistories.gr με αναλογία 80 προς 20. Η κρίση της Επιτροπής θα είναι μεγαλύτερης βαρύτητας (80%).
Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στο bonsaistories.gr
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.
Με εκτίμηση,
Η συντακτική ομάδα του bonsaistories.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: