Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Κάλεσμα για συλλογή διηγημάτων

Κάλεσμα για συλλογή διηγημάτων με θέμα τα αιθέρια μαγικά πλάσματα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του βιβλίου. Ερχόμαστε σήμερα με πολύ όμορφα νέα. Η σειρά μας με τίτλο «Magical Creatures» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με πιο ανοιξιάτικο θέμα αυτή τη φορά. Αιθέριο θα λέγαμε.

Με τίτλο «Ethereal Creatures» η τρίτη συλλογή της Writing Nook θα κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Η ομάδα μας, λοιπόν, σας καλεί να συμμετέχετε με τις ιστορίες σας και σε αυτό μας το εγχείρημα. Στόχος μας, όπως πάντα, είναι να δώσουμε βήμα σε νέους, αλλά και παλιούς, συγγραφείς για να μοιραστούν τη δουλειά τους μαζί μας και με το αναγνωστικό κοινό. Και βέβαια, για τους αναγνώστες μας να βρουν τον επόμενο αγαπημένο τους συγγραφέα.

Μπορείτε να στείλετε τις ιστορίες σας στο email μας (writingnookgr@gmail.com) γράφοντας ως θέμα «Ethereal Creatures» μέχρι τις 28/2/2024

Όροι συμμετοχής:

  • Οι ιστορίες να μην ξεπερνούν τις 7.000 λέξεις για τα διηγήματα και τις 1.000 για τα ποιήματα.
  • Το κεντρικό τους θέμα να πραγματεύεται κάποιο ή και μερικά ακόμα από τα αγαπημένα μας αιθέρια μαγικά πλάσματα, τις νεράιδες, τα ξωτικά, τα αερικά κ.α.
  • Όπως καταλαβαίνετε, το φανταστικό στοιχείο είναι απαραίτητο.

Διευκρινίσεις:

  • Τα δικαιώματα της κάθε ιστορίας παραμένουν αποκλειστικά και μόνο στον εκάστοτε συγγραφέα.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα δωρεάν αντίτυπο της συλλογής και έκπτωση 50% σε όσα επιπλέον θελήσουν να αποκτήσουν.
  • Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο και για τους Έλληνες του εξωτερικού, καθώς και μεταφρασμένο για το αγγλόφωνο κοινό.

Ανυπομονούμε να μας ταξιδέψετε με τις ιστορίες σας για ακόμα μία φορά.

-Η ομάδα της Writing Nook

Δεν υπάρχουν σχόλια: