Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

" Σκοτεινός θάλαμος , 36 ποιητικές φωνές στα καρέ της Πένυ Δέλτα "

Οι Εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν την ανθολογία " Σκοτεινός θάλαμος , 36 ποιητικές φωνές στα καρέ της Πένυ Δέλτα " σε επιμέλεια της Ιωάννας Καραμαλή στο κέντρο της πόλης των Αθηνών και συγκεκριμένα στη μουσική σκηνή " Σφίγγα " , Ζωοδόχου Πηγής και Κιάφας 13 , την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στις 20.00 μ.μ. Μεγάλη χαρά και τιμή να συνταξιδεύω με εκλεκτούς ποιητές. Μεμιάς μεταμορφώνομαι σε παιδί αλλοτινού καιρού που ζεματάνε τα σπλάχνα του λαιμαργία και στέκεται προσοχή μπροστά στη μάνα του προκειμένου να το φιλέψει χειροποίητα βουτήματα από χαρουπάλευρο μαζί με χοντρές φέτες ολόφρεσκου καλαμποκόψωμου αλειμμένες με θρεψίνη , πάστα λιαστής ντομάτας , πασπαλισμένες με λίγα φυλλαράκια θυμαριού.
Και οι υποδοχείς της γεύσης εκρήγνονται. Η αίσθηση πικρίλας γρουσούζας εποχής στο στόμα αποτελεί παρελθόν. Κι η ζωή παύει πια να μυρίζει φαρμακίλα. Αφού πλέον είναι αρωματισμένη με κανέλα και γαρίφαλο. Πόσο υπερήφανος είμαι που η ψυχή μου μοιράζεται τούτες τις μυρωδάτες γεύσεις με καταξιωμένους μαστόρους του λόγου !!!

Νίκος Αντ. Πουλινάκης
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα κείμενο που λέει "ΔΕΛΤΑ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΠΕΝΥ ΤΗΣ KAPE ΦΩΝΕΣ ΙΩΑΝΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ 36 ΑΝΘΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Μειρονόμος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: