Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

4ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Έμμετρης Σάτιρας

ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ 4Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΜΜΕΤΡΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ «ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ»

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι απανταχού της γης σατιρικοί Ποιητές για τον 4ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Έμμετρης Σάτιρας «Παύλος Πολυχρονάκης», η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων , διοργανώτρια του διαγωνισμού, ανακοίνωσε ότι δίνει δεκαπενθήμερη παράταση για όσου ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος .
Έτσι, λοιπόν, οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 ( σφραγίδα Ταχυδρομείου).
Όπως είναι γνωστό, εφέτος στους 12 πρώτους νικητές θα δοθούν αξιόλογα χρηματικά βραβεία .
Υπενθυμίζεται ότι  το θέμα είναι ελεύθερο . Μόνες προϋπόθεσες είναι να βγάζει αβίαστα γέλιο, να μην έχει αισχρό, συκοφαντικό ή προσβλητικό περιεχόμενο και να μην ασχολείται με θλιβερές καταστάσεις .
Όλοι οι στίχοι πρέπει να είναι ισοσύλλαβοι και ομοιοκατάληκτοι, με οποιοδήποτε είδος ομοιοκαταληξίας . Δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 32.
Τα κείμενα να σταλούν με ψευδώνυμο σε 6 δακτυλογραφημένα αντίγραφα στη διεύθυνση ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 8ης Δεκεμβρίου 44 Χανιά 73132 με απλή επιστολή (όχι συστημένη, όχι με κουριερ). Εσωτερικά της επιστολής, σε μικρό φάκελο, να είναι τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν ν΄ απευθύνονται στο τηλέφωνο 2821031984 ή εναλλακτικά στο κινητό  6932286372 και στο email nikolakakis@crete.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: