Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

ΛΑΡΙΣΑ «Ιστορίες της Πόλης μας»

Μια μοναδική ανθολογία διηγημάτων με την συμμετοχή από περισσότερους από 30 συγγραφείς της Λάρισας.


Οι Εκδόσεις iWrite και περισσότεροι από 30 συγγραφείς της Λάρισας σας προσκαλούν στην μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του νέου μας βιβλίου με τίτλο "Λάρισα: Ιστορίες της Πόλης μας" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 19:00 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.
Οι Εκδόσεις iWrite και περισσότεροι από 30 συγγραφείς της Λάρισας -οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού διηγημάτων που οργάνωσε ο εκδοτικός μας στα τέλη του 2013- σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο "Λάρισα: Ιστορίες της Πόλης μας" την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Το βιβλίο θα προλογίσουν
οι: Δημήτρης Κρανιώτης (ιατρός, ποιητής), Αναστασία Μανώλη (λογοτέχνης), Γιώργος Ιωαννίδης (συγγραφέας), Βαλάντης Ναγκολούδης (ιστορικός, εκδότης) και οι νικητές του διαγωνισμού διηγήματος οι οποίοι θα λάβουν τιμητικούς επαίνους.

Από το οπισθόφυλλο...
Οι Εκδόσεις iWrite, στα πλαίσια του διαγωνισμού «Ιστορίες της Πόλης μας» προσκάλεσαν όλους τους συγγραφείς της Λάρισας, ανεξαρτήτως ηλικίας, ερασιτέχνες και μη, να συμμετέχουν με ένα διήγημα τους που σαν φόντο να έχει την πόλη τους.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προώθηση του πολιτισμού της Λάρισας, μέσα από την εμπειρία της συγγραφής και της διηγηματικής εξιστόρησης. Στόχος μας, να γνωρίσουμε όλοι την Λάρισα μέσα από μία σειρά λογοτεχνικών κειμένων. Μέσα από έναν έρωτα, μία ιστορία μυστηρίου, να περπατήσουμε μαζί με τους πρωταγωνιστές των διηγημάτων σε γνώριμα μέρη, αλλά με έναν διαφορετικό – βιωματικό πάντα τρόπο.
Και τα καταφέραμε! Η συμμετοχή ήταν ένθερμη, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η δημιουργικότητα δεν είναι χάρισμα των λίγων, αλλά ικανότητα των πολλών.
Στο βιβλίο αυτό λοιπόν είναι συγκεντρωμένα όλα τα διηγήματα που ξεχώρισαν, συνθέτοντας μια πραγματικά συλλεκτική συλλογή.

Συμμετέχουν με έργα τους οι: Αντώνης Λαγαρίας, Απόστολος, Λαγαρίας, Άρτεμις Ζαχαράκη, Βαγγέλης Μαγγανάς, Βαγγέλης Ντελής, Βασιλική Μακρυδάκη, Γιώργος Ζημιανίτης, Ευδοκία Π. Χατζηδημητρίου, Ευστάθιος Γαϊτανίδης, Θανάσης Μάργαρης, Θάνος Κυρατζής, Καλλίτσα Γ. Δικτά, Κατερίνα Τ. Πανταζίδου, Κωνσταντίνα Κότση, Κωνσταντίνα Γκαλμπογκίνη, Κωνσταντίνα Σδραβοπούλου, Κωνσταντίνος Γκουντρουμπής, Λίδα Ζαχοπούλου, Μαρία Γ. Ρίζου, Μαρία Ευθυμίου, Μαρία Παπαδοπούλου, Μαριάννα Π. Σβερώνη, Μιχάλης Νικολάου, Νεκτάριος Μπουτεράκος, Νίκος Τακόλας, Παγώνα Ζ. Καραϊσκου, Στέλλα Σαράφη, Φαίδρα Γατσαρούλη, Φωτεινή Ανδρονιάδου, Χριστίνα Γ. Τσιαούση, Χρυσαυγή Κ. Παπαδημητρίου και τα παιδιά από το Δημιουργικό Εργαστήρι «Το Κονάκι».
 
ΠΟΥ; Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ 59 | Λάρισα)
ΠΟΤΕ; Κυριακή 30 Μαρτίου στις 19:00
 
Μία δημιουργία των Εκδόσεων iWrite 
Με την εμπειρία των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή
www.iwrite.gr | 2311 27 28 03 | info@iwrite.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: