Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2016: 6ος ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ



ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2016

6ος ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ
Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος- Σπάτων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων " ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2016", προκηρύσσει τον 6ο διαγωνισμό ποίησης με θέματα :

Α) Σχετικό με τις τελετές της Βραυρωνίας Αρτέμιδος

Β) Ελεύθερο

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να πάρει μέρος, σε ένα από τα δύο θέματα ,με ένα αδημοσίευτο ποίημά του ,που η έκταση του δεν θα ξεπερνά τους 30 στίχους δακτυλογραφημένο
Τα έργα πρέπει να αποσταλούν έως και τις 30 Ιουνίου 2016 με έναν μόνο από τους κάτωθι τρόπους :
Α) Ταχυδρομικά , όχι συστημένα, στην διεύθυνση :

ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥ

ΑΘΗΝΑΣ 7, ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ , ΤΚ 19016, ΤΗΛ 6979218505, 2294088558

Μέσα στον φάκελο θα υπάρχουν 3 αντίτυπα του ποίηματος με ψευδώνυμο και ένας μικρότερος φάκελος σφραγισμένος με τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση , τηλέφωνο, ψευδώνυμο και τίτλο ποιήματος.

Β) Ηλεκτρονικά, σε δύο αρχεία . Ένα για το ποίημα και ένα για τα υπόλοιπα στοιχεία (τίτλος ποιήματος, ψευδώνυμο, ονοματεπωνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), στην διεύθυνσηkallirrois@gmail.com

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν κατά την επίσημη απονομή, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί με επόμενη δημοσίευση, στο ξενοδοχείο Μare Nostrum,Βραυρώνα, Αττικής,και στην οποία καλό είναι να παρευρίσκονται όλοι οι συμμετέχοντες.
Η κριτική επιτροπή αποτελείται από προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών και της εκπαίδευσης. Για προφανείς λόγους η σύνθεσή της θα κοινοποιηθεί με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: