Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

«#ΜένουμεΣπίτι» με τους συγγραφείς μας... LIVE! Live Streaming

Bookia. Το κοινωνικό δίκτυο με αντικείμενο το βιβλίο. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Web version
 
«#ΜένουμεΣπίτι» με τους συγγραφείς μας... LIVE!
Live Streaming


Τετάρτη 25 Μαρτίου - 6:30' μμ
«Γάλα Μαγνησίας» - Κώστας Ακρίβος
Παραγγελία του βιβλίου: https://bit.ly/akrivos
Το «#ΜένουμεΣπίτι» με τους συγγραφείς μας... LIVE!, είναι η καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του BookiaTV με συγγραφείς οι οποίοι μιλούν από το σπίτι τους για τη δουλειά τους αλλά και γενικότερα.
Στην εκπομπή της Τετάρτης 25 Μαρτίου, ο συγγραφέας Διονύσης Λεϊμονής ως οικοδεσπότης, συνομιλεί με τον επίσης συγγραφέα Κώστα Ακρίβο για το «Γάλα Μαγνησίας», ένα μυθιστόρημα από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Το Live Streaming (& το βίντεο) παρέχονται με την υποστήριξη του Bookia και της Streamia.
«Έχοντας ένα τόσο λεπτό θέμα στα χέρια του, δύσκολο, έτοιμο να τον ρίξει στην επανάληψη, στα κενά, στα χάσματα, επιτυγχάνει όχι μόνο να μην πέσει στην παγίδα αλλά, το αντίθετο, να μας παραδώσει ένα κείμενο άκρως απολαυστικό, χωρίς ν’ αφήνει τίποτα να πέσει στο έδαφος.»
- Χρίστος Παπαγεωργίου, ποιητής, κριτικός λογοτεχνίας, diastixo.gr
«Ένα βιβλίο για την αθωότητα, τον ρόλο της στην ενηλικίωση, την αυτογνωσία και τον εσώτερο ρόλο της συνείδησης στην πορεία αυτή.»
- Τέσυ Μπάιλα, συγγραφέας, CultureNow.gr
«Ένα καλογραμμένο και τεκμηριωμένο μυθιστόρημα για μια παρέα παιδιών που προσπαθούν να μάθουν πέντε πράγματα, να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους, να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους βοηθήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον, να ερωτευτούν, να κάνουν σχέδια, να βιώσουν τα ιστορικά και πολιτιστικά γεγονότα της εποχής τους, μόνο που η εφηβεία τους αμαυρώθηκε από την κατηγορία δολοφονίας ενός συμμαθητή τους κι αυτό θα τους κυνηγάει ως την ενήλικη ζωή τους. Σωστή σκιαγράφηση χαρακτήρων, μελετημένα πραγματολογικά στοιχεία, συναρπαστική κλιμάκωση των εξελίξεων και μια χούφτα παιδιά που θα μεγαλώσουν νωρίτερα απ’ ό,τι περίμεναν!»
- Πάνος Τουρλής, βιβλιοκριτικός, Bookia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: