Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

1ος Διαγωνισμός Στίχου Ελληνοπαίδων Γερμανίας λήξη 26/2/12


Η Σχολική Επιτροπή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου «Πυθαγόρας», Ernsbergerstr. 3a, 81241 München,Tel: 82979230, http://www.pythagoras-schule-muenchen.de, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αριστοφάνη, www.αristofanis.com και την ευγενή υποστήριξη του Συντονιστή Εκπαίδευσης Μονάχου κύριου Χαρίλαου Μακρή, κηρύσσουν την έναρξη του  1ου Διαγωνισμού Στίχου Ελληνοπαίδων Γερμανίας
Έναρξη Διαγωνισμού: 20.01.2012
Λήξη Διαγωνισμού: 26.02.2012

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Ελληνόπουλα που έχουν ολοκληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας τους και είναι μόνιμη κάτοικοι Γερμανίας.
Ο διαγωνισμός γίνετε στα πρόθυρα του «1ου  Φεστιβάλ Νέων Μουσικών Γερμανίας» που θα πραγματοποιηθεί  μέσα Μαΐου στη πόλη του Μονάχου ( η ακριβές ημερομηνία θα κοινοποιηθεί έγκαιρα στη ιστοσελίδα μας www.αristofanis.com ), με τη συμμετοχή των δώδεκα  βραβευμένων στίχων που θα έχει  μελοποίηση ο μουσικοσυνθέτης – σολίστ του μπουζουκιού και καθηγητής μουσικής Θανάσης Πολυκανδριώτης.
Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο και μόνο στην Ελληνική γλώσσα.
Οι στίχοι που θα συμμετάσχουν στο δε πρέπει να έχουν λάβει μέρος σε άλλους διαγωνισμούς, μήτε να έχουν μελοποιηθεί ούτε να έχουν κερδίσει  βραβεία σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν  τα έργα τους σε πέντε αντίγραφα.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα κοινοποιηθούν στη ιστοσελίδα του Συλλόγου Αριστοφάνη www.αristofanis.com, όπου και θα υπάρχουν μόνιμα.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν έως και με πέντε προσωπικά έργα, από τα οποία βέβαια θα έχει το δικαίωμα βράβευσης μόνο ένα από αυτά.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν έως και 26.02.2012 τα έργα τους με τα προσωπικά τους στοιχεία και δικά τους έξοδα στη παρακάτω διεύθυνση Panagiotis Michailidis,  Ganghoferstr. 122 , 81373 München
ή με Email   info@aristofanis.com, όπως επίσης και μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.aristofanis.com/1ος-διαγωνισμός-στίχων-ελληνοπαίδων-γερμανίας-2012/ συμπληρώνοντας τη ζητούμενη φόρμουλα.
Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μέχρι 26.02.2012
Ευχόμαστε μέσα απ’ τη ψυχή μας καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά μα περισσότερο σε αυτά που διστάζουν και ντρέπονται.
Παναγιώτης Μιχαηλίδης

Λήξη Διαγωνισμού: 26.02.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: