Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Απονομή βραβείων 3ου διαγωνισμού Art spot

Ημερομηνία: 29/01/2013
Η απονομή των βραβείων του 3ου διαγωνισμού διηγήματος «ΛογωΤέχνης», όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια ArtSpot, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2013, ώρα 20:00, στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Πριν την ημερομηνία της απονομής θα ενημερωθούν ΜΟΝΟ όσοι νικητές διαμένουν μόνιμα ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν εγκαίρως το ταξίδι τους για να παραβρεθούν στην εκδήλωση, εάν το επιθυμούν.
ΔΕΝ θα υπάρξει ενημέρωση στους νικητές που διαμένουν στην Αττική πριν την τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ώστε να μην λειτουργήσει αποτρεπτικά στην παρουσία των διαγωνιζόμενων στην εκδήλωση.
Η τελετή της απονομής των βραβείων στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών θα είναι μια πολύ σημαντική λογοτεχνική βραδιά, που προετοιμάζεται ήδη από τώρα, με την παρουσία των συγγραφέων της Κριτικής Επιτροπής, καθώς και προσκεκλημένων λογοτεχνών, ζωντανή κλασική μουσική, θεατρική ανάγνωση των βραβευμένων διηγημάτων και πολλές εκπλήξεις.
Όσοι εκ των νικητών δεν μπορέσουν να παραβρεθούν στην τελετή απονομής της 6ης Απριλίου, θα ενημερωθούν κατόπιν από τους διοργανωτές και θα τους αποσταλούν τα τιμητικά διπλώματα.
ARTSPOT ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ :: ΒΟΥΛΓΑΡΗ 24, ΤΚ:18533 :: Τηλ.: 211 770 7878 ::| 

Δεν υπάρχουν σχόλια: