Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2014


Αρ.Πρωτ.162702/Γ2/30-10-2013/ΥΠΑΙΘ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ Α
Πληροφορίες: Αν. Πασχαλίδου
Τηλέφωνο: 210-3442238

ΘΕΜΑ: 5ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης
Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΚΔ' Πνευματικού Μαΐου 2014 "Η Πολιτισική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης", προκηρύσσει το 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων με ένα έως τρία ποιήματα ο καθένας.
Το κάθε ποίημα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δύο σελίδες. Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο.
Η συμμετοχή των μαθητών στο διαγωνισμό είναι προαιρετική και η σύνθεση των ποιημάτων θα γίνει εκτός των ωρών λειτουργίας του σχολείου.
Τα ποιήματα θα αποσταλούν ταχυδρομικώς μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2014 στη διεύθυνση του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, Θεοφίλου 13, 54633 Θεσσαλονίκη. Εντός του φακέλου πρέπει να περιλαμβάνονται τα στοιχεία επικοινωνίας του σχολείου και των μαθητών (Δ/νση, τηλέφωνο, fax, email)
Η αξιολόγηση των ποιημάτων θα γίνει από κριτική επιτροπή που θα συσταθεί από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας. Θα απονεμηθούν τρία βραβεία για τους μαθητές του Γυμνασίου, τρία βραβεία για τους μαθητές των Λυκείων, καθώς και αντίστοιχοι έπαινοι.
Η απονομή των βραβείων και των επαίνων θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη 2014, στη Θεσσαλονίκη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, στο τηλέφωνο 2310-286377 καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.sekve.gr
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: