Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Διαγωνισμός Συγγραφής Ελληνικού Παιδικού Παραμυθιού


Εικόνες, χρώματα και μύθοι ξωτικών σαν ενώσουν… παραμύθι θα μας δώσουν! Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξετυλίγεται φέτος για 3η χρονιά στην πόλη των Τρικάλων. Στον «Μύλο των Ξωτικών» συνεχίζεται όμως και ένας μεγάλος θεσμός. Καλούμε όσους αγαπούν το παιδικό παραμύθι και έχουν γράψει ιστορίες για τα παιδιά να τις ανασύρουν από το συρτάρι τους και να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό Ελληνικού Παιδικού Παραμυθιού. Επιπλέον καλούμε όλους αυτούς που έχουν μεράκι και διάθεση να γράψουν τώρα μια ιστορία και να έρθουν στην μεγάλη μας παρέα. Στείλτε το παραμύθι ή την ιστορία που έχετε γράψει ή θα γράψετε, με μόνο περιορισμό να μην έχει εκδοθεί. Λόγω του μεγάλου όγκου συμμετοχών που παρουσιάστηκε κατά τους προηγούμενους Διαγωνισμούς, οι νικητές θα προκύψουν μετά από αξιολόγηση και βαθμολόγηση των παραμυθιών από ειδική κριτική επιτροπή που θα συγκροτηθεί από την Οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» προκειμένου να γίνει η ανάδειξη των νικητών.

Όροι Διαγωνισμού :
1. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα παραμύθι.
2. Το κάθε παραμύθι πρέπει να έχει τίτλο και μια σύντομη εισαγωγική περίληψη.
3. Τελευταία ημερομηνία για την αποστολή των παραμυθιών ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2014. Η ημερομηνία αποδεικνύεται με την αποστολή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση paramythi@milosxotikon.gr.
4. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με το παραμύθι του να αποστέλλει και τα στοιχεία του : ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό.
5. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής θα είναι αμετάκλητα και δεν θα επιδέχονται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.
6. Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα αποστείλουν παραμύθι.
7. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
8. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας και τόπου διαμονής.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: