Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση – Το δέντρο της Σοφίας


Σας ενημερώνουμε ότι, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, προκηρύσσουν τον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό  Διαγωνισμό Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση – Το δέντρο της Σοφίας».

Ο διαγωνισμός, απευθύνεται σε μαθητές των Α΄ έως ΣΤ΄ τάξεων όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων της χώρας καθώς και των ελληνόφωνων Δημοτικών Σχολείων του εξωτερικού. Το θέμα του διαγωνισμού είναι σχετικό με την γνωριμία του έργου της μεσσήνιας συγγραφέως  Σοφίας Φίλντιση, η οποία απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας το 2004 για το βιβλίο «Ποιήματα για παιδιά».
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Πουλοπούλου Γεωργία στα τηλέφωνα 27210.92022 –             27210-92122       και             697 0801858      .
Επιπροσθέτως σας ενημερώνουμε, ότι η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική, από τυχόν σχολεία που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον και μπορεί να υλοποιηθεί  κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης .
Συνημμένα σας αποστέλλουμε την Προκήρυξη του Διαγωνισμού των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στην οποία αναφέρεται ο τρόπος διεξαγωγής του και τα βραβεία που θα δοθούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: